Yrityksestämme

Kouvolan Isännöinti on vuonna 2009 perustettu yksityinen isännöintitoimisto.

Olemme toimineet tilitoimistona jo vuodesta 1990 ja hoitaneet mm. isännöinnin taloushallintoa jo vuodesta 1991. Tilitoimistomme on auktorisoitu vuonna 1996.

Toimintamme isännöintityön keskittämiseksi olemme eriyttäneet isännöintipalvelut omaksi yhtiökseen, Kouvolan Isännöintiin. Me olemme päivittäneet isännöintitietomme ja -taitomme vastaamaan uuden asunto-osakelain vaatimuksia toimialan parhaassa koulutuslaitoksessa, Kiinteistöalan Koulutuskeskuksessa Helsingissä.

Toimistomme tuottaa itse kaikki kiinteistöjen hallintoon liittyvät palvelut, kuten kirjanpidon, maksuliikenteen ja vastikereskontran hoidon. Isännöinnin kohteita ovat asunto-osakeyhtiöt, ammattiomistajien vuokrataloyhtiöt sekä liikekiinteistöyhtiöt.

Toimistossamme on käytössä nykyaikaiset taloushallinto-ohjelmistot ja tulemme myöhemmin tarjoamaan, taloyhtiön tarpeen mukaan, selainpohjaiset taloyhtiösivustot.

Toimistomme sijaitsee Kouvolan keskustassa, torin laidalla, Torikatu 4: ssä. Siinä ”keskimmäisessä tornissa”. Toimistomme talon edessä on kiekkopysäköinti.

Yrityksemme pysyviä toimintaperiaatteina ovat asiantuntemus, luotettavuus ja asiakasläheisyys Toiminnassamme noudatamme isännöinnin eettisiä ohjeita (Isännöintiliitto 2008).

Isännöitsijöillämme on vähintään Kiinteistöalan Koulutuskeskuksessa suoritettu alan perusammattitutkinto.